vineri, 20 noiembrie 2009

Cei trei papagali

Ce nerusinare această "mare confruntare", ce se desfăşoară acum la TV. Ce trist ca trebuie să urmarim trei oameni marionetă care ne îmbată cu aceeaşi apă clocită pe care o sorbim sau uneori o bem cu nesaţ de 20 de ani
CE DEMAGOG GEOANĂ CARE DĂ IMPRESIA DE ECHILIBRAT, DECENT ŞI CAPABIL de a conduce România, însă mă gândesc cu scârbă la cohorta PSD din spatele lui care a jefuit ţara sub nea Ilici şi "matuşa Tamara" care abia aşteaptă o nouă şansă de a continua ceea ce le este un dat ontologic: jaful. Ce neruşinare să citezi pe Sfântul Ioan Gură de Aur, să vorbeşti de creştinism de Biserică de Patriarh pe care să-i foloseşti ca stindarde electorale. Naivitatea nu i-a dispărut nici prostia a mai dobândit nesimţire. Deşi e văzut ca cel mai prezentabil şi "prezindenţiabil" mă întreb cum va" uni " clica PSD-istă ce aşteaptă cu nesaţ revenirea "la ciolan". UPDATE: TOT NU POT SA CRED CA AM AJUNS SĂ VĂD UN SOCIALIST CITÂND UN SFÂNT, MODEL MORAL PF. DANIEL asta E DISPERARE LA GEOANĂ. REVIN LA FINAL ÎN SCENĂ TRANDAFIRII ROSII GEST FRUMOS DAR PĂCAT DE SIMBOLISMUL POLITIC.
CE EMOŢIONANT ŞI SENTIMENTAL PARE ANTONESCU dar dintre cei trei recunosc un "altfel "de discurs nu i pot detecta încă cu siguranţă "duhul" şi nici sinceritatea. Vad însă că dintre toţi, are o viziune mai practică însă camarila "patriciană" din spate nu e cu nimic mai prejos decât cea PSD. UPDATE: unde e oare papuşaru lui Patriciu?. Vulcanic ca Băse în 2004, a dat in ceilalţi doi mai ales în Geoană.CA REPLICI, CRED CĂ A CÂSTIGAT.
BĂSESCU- TRIUMFALIST, PERVERS şi VICLEAN, SI TOTUŞI LA FINAL CAM ŞIFONAT, NECONVINGĂTOR, OBOSIT , o mare dezamăgire personală a mea ca a multor alţi români care am crezut de 5 ani da....asta e...SINCER MI A "PLACUT" FAZA CU BOTEZUL COPILULUI COMANDANTULUI DE NAVĂ-CE MARE JUCĂTOR- NU SE DEZMINTE ,DE AIA E VICLEAN S-A FOLOSIT ŞI DE ASTA.
ÎNTREBAREA ELECTORALĂ ETERNĂ: EU CU CINE VOTEZ?
Aş formula altfel: cărui bogat îi va rodi duminică ţarina?
voi reveni!
..........
Acuma, corifeii presei româneşti, intelectualii, publicistii, de pe trusturile de presă ştim noi cui, analizează "confruntarea" şi nu fac decât să realizeze o continuare a teatrului de dinainte. Presa îşi dezvăluie acum faţa urâtă aceea de a dezinforma sau de a forma opinii eronate şi părtinitoare în funcţie de banii pentru care i-a primit de la moguli.

În final, dragii candidaţi care folosesc Biserica, şi uzează de termenul de creştinism, ar trebui să ştie că românii ortodocşi NU-ŞI DORESC O ŢARĂ CU PROSTITUŢIE LEGALĂ
CUM NICI UNA CARE S-A SINUCIS LEGIFERÂND FĂRĂ VREO LIMITĂ AVORTUL,
NU-ŞI DORESC LEGALIZAREA MORŢII ALBE
NU-ŞI DORESC O TARĂ ÎNDOSARIATĂ IARĂŞI, CIPUITĂ

ATUNCI CARE E CEL POTRIVIT? STIU NICIUNUL! DA RĂUL CEL MAI MIC?
CRIN?
BASE?

Un comentariu:

  1. Referindu-ma la mariner, nu vad faza cu nasitul copilului extraordinara! Nu si-a facut decat datoria de crestin! Iar daca lui i se pare extraordinara, inseamna ca e crestin cam rar. As fi curios cum s-a ingrijit de finul sau in continuare, asa cum ii cere datoria de parinte spiritual?

    In alta ordine de idei, daca Geoana are o structura arhicunoscuta in spate, Antonescu are pe Patriciu, cel mai bogat roman, tot asa si basescu are o structura periculoasa. Oamenii cu care a facut afaceri pe vremea cand era ministrul Transporturilor si primarul Capitalei: Gaska de asfaltatori si de producatori de borduri, care il santajeaza si il conduc, prin intermediul Lenutei ot Plescoi!

    Concluzie:
    Basescu: realizari zero ca ministru si primar. Ca presedinte a concurat si intrecut "Circul" de Stat!
    Geoana: ca ministru o buna politica externa!
    Antonescu; Bine vazut ca ministr al Sportului. Evidentiat in Parlament prin absente.

    RăspundețiȘtergere

spunea