sâmbătă, 5 decembrie 2009

Jurământul


Nu am cuvinte prea multe la indemână pentru a exprima dezgustul pe care l-am simţit joi seara, când am văzut iarăşi batjocorită Sfânta Scriptură. Toată lumea a privit cum, cei doi "vrednici" posibili şi actuali conducători ai poporului, au minţit cu neruşinare cu mâna pe Biblie, atunci când li s-a cerut să jure anumite lucruri pe care nu le mai numesc, sunt arhi cunoscute.
Ideea organizatorilor teatrului de joi a fost în sine una nepotrivită şi josnică deoarece fapta arată cât de mult, valorează pentru ei Scriptura. Aşadar, corifeii politici şi intelectuali ai acestei naţii o dau permanennt în bară atunci când caută să se raporteze la valorile sfinte ale acestui neam, poate cine ştie o fac ostentativ pentru a ne arăta dispreţul lor.
Să nu uite însă nici Băse şi nici Geoană că au jurat strâmb!Asta e limpede fără comentarii.
Mai au tupeul să vină de ziua Sântului Ierarh Nicolae să ne ceară votul! Dacă au trecut cu neruşinare peste Scriptură prin minciună, doar ne imaginăm cât de minţiţi suntem noi!
Şi îmi menţin părerea exprimată în faţa enoriaşilor mei, că Dumnezeu nu ne-a dat încă conducători pe seama păcatelor noastre!Nu vreau să-mi imaaginez cum ar fi aceştia

4 comentarii:

  1. Sunteti preot? N-am banuit. Dumnezeu sa va ajute si sa va dea putere! Sa fiti destoinic...

    RăspundețiȘtergere
  2. Parinte, credeti ca este un pacat sa nu votezi, daca nici unul dintre candidati nu te convinge si nu reprezinta interesele nationale?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu.Nicidecum.Votul e un drept al unei randuiri democratice, nu e o obligatie! "Ne-votarea" de care spui poate fi si expresia revoltei fata de calitatea unei clase politice bolnave cun e si in cazul nostru

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarut mana! Domnul saa aiba mila de tara aceasta!

    RăspundețiȘtergere

spunea