luni, 7 decembrie 2009

Ioane ai MARE dreptate!


Ioan de la Chiuieşti scrie în:

Calul troian


" Faptul ca acum cateva luni, Sorin Ovidiu Vantu parasea tabara pro-Basescu si imbratiseaza cauza ta, trebuia sa-ti dea de gandit. Faptul ca vine Cozmin Gusa si ti se alatura, si mai si deschide o firma de consultanta cu SOV trebuia sa iti sune un clopotel. Iar cand mai sunt 3 zile si te suna Vantu sa te cheme la el, atunci trebuia sa vezi clar plasa care ti se intinde! Desi Geoana nu avea voie sa faca nici un pas fara bilet de voie de la Hrebenciuc(care bineinteles ca nu i l-ar fi acordat), acesta a plecat sa se intalneasca cu "mogulul" in miez de noapte doar cu stirea lui Cozmin Gusa. Scenariul a decurs conform planului lui Basescu. Calul troian a fost activat. Deznodamantul il stiti!
"

Vorbele de mai sus nu sunt fără noimă. Cine a urmărit laitmotivele prezente permanent în cele două tabere, a observat că:

Băsescu a fredonat "hitul" cu mogulii care ne-a întărâtat pe mulţi care deja eram saturaţi de clica PSD- istă din spatele lui Geoană.

Geoană ştia desigur de relaţiile anterioare dintre Băsescu şi SOV şi trebuia să stea cuminte.De Guşă, no comment,Ioane ai zis-o tu!
Geoană & Co. au fluierat, pe toată durata campaniei, "insuccesele" băsesciene, filmul cu copilul, şi toată presa moguliană a tunat contra lui, victimizându-l în ochii multora. Restul e ....!



2 comentarii:

  1. Nu prea inteleg care e profilul acestui blog... De la politica la sfinti, la patriarhul Pavle... Nici nu e de mirare ca pentru unii drumul de la minte la inima pare atat de greu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau, dar au avut strategi mai buni decat Hrebe!

    RăspundețiȘtergere

spunea