marți, 13 octombrie 2009

România şi Haos-Vodă

Guvernul Boc a căzut! Ce bucurie pentru unii, ce disperare pentru alţii, din păcate ce senzaţie de vomă pentru acest popor prea mult învăţat cu experimente politice şi economice în care cobaiul e el însuşi. Se luptă ăştia pe viaţă şi pe moarte pentru ceea ce a mai rămas din jefuirea continuă a acestui popor care striga prin 90 " nu ne vindem ţara"
Nu agreez de mult nici una din părţile care se bat de 20 de ani pentru a dărâma material şi spiritual acest popor, dar am senzaţia că s-a ajuns la limita superioară a nesimţirii clasei politice româneşti.
Vad live, cum UDMR, această târfă politică de neam străin, se strecoară fără nici o ruşine(cum e şi firesc, datorită naturii viclene) când în aşternutul PSD când al PDL, iar inteligenţii nostri politicieni, se învoiesc la a acest menaj- a -trois din cauza lăcomiei nestăvilite de care suferă.
Fiindcă dacă ne uităm în istoria guvernărilor noastre, ei au fost cei care au înclinat balanţa şi au ştiut să-şi impună condiţiile. În curând ni se pregăteşte autonomia ţinutului secuiesc şi atunci să vedem cine ne vinde live!
Ce putem face noi în afară de a asista la acest spectacol tragic? Am zice că nimic , că e prea târziu....dar ce ar fi dacă nu am merge la vot ? Toţi! Da ştiu e imposibil pentru că noi înşine am devenit nepăsători de destinul ţării şi ne interesează doar bunăstarea propie. Cum oare am putea să-i sancţionăm pe cei care pretind că ne conduc , când de fapt rolul lor acolo este de a-şi încarca desagii cu tot ceea ce pot să fure şi asta indiferent de doctrine şi apartenenţe politice!
Asta e! Dumnezeu, ne lasă conducători potrivit păcatelor şi nepăsării noastre! Azi dispare dragostea de neam , mâine cea de Dumnezeu si apoi totul e pierdut....
Vin alegeri prezidenţiale şi pentru a câta oară, trebuie să alegem " dintre două rele pe cel mai mic" dar de ce nu se poate măcar o dată să alegem omul potrivit? Pentru că si ei sunt aidoma noastră?
Atât poate da România azi? EU CRED CU TĂRIE CA NU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spunea