joi, 24 septembrie 2009

Weeds & Pimps Romania



Uluit de recentele aberaţii ale castei conducătoare şi de-a dreptul sonate ce stau în " fruncea" ţării mi-am pierdut replica, asa că vă zic un banc :

"Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic. Deodata, cineva ii bate in geam.

- Domnule, teroristii au rapit pe parlamentari şi pe preşedintele Romaniei si cer 100 de milioane de dolari rascumparare. Altfel, ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem si noi o cheta.
- Bine, bine, si cat da fiecare? intreaba omul din masina.
- Cam 5 litri?!"

Haz de necaz cum zicem noi, dar fără doar şi poate treaba cu legalizarea ierburilor şi a prostituatelor, e DISPERARE electorală cum nu am mai văzut niciodată de 15 ani
Băse fără pic de ruşine şi frică de Dumnezeu, (nu că ar fi avut el sau colegii lui aşa ceva vreodată) caută să mai adune din bazinul electoral ce a mai ramas în România, apa aia stătută şi clocită. Halal ţară! Trist popor!
Oare Dl. Băsescu cum e noul slogan: "Să trăiţi bine! Muriţi în ecstasy!"AAAAAAA! DA! De fapt ştim că tu nu vrei decât să o iei înaintea celorlalte ţări în plină pubertate europeană şi să ne droghezi puţin tinerii şi copii să fim "high" înaintea altora de-o samă cu noi
Ne transformăm şi în clienţi legalizaţi pe la fetiţe, de unde voi conducatorii luminaţi ne şi impozitaţi şi iaca soluţia ieşirii din criză: tinerii drogaţi, mănâncă mai puţin, taxa pe bordel, aaaaa era să uit tu si predecesorii, aţi mai legiferat o treabă : uciderea unui alt popor român- cel avortat din 90 încoace: 20.000.000 de avorturi şi astfel suntem şi noi primii în Europa şi chiar în lume la ceva: la sinucidere naţională Felicitări Dl-e Preşedinte şi vouă dragi parlamentari, miniştri şi experţi.
Acu vă cred că aveţi cu ce vă lăuda la tanti UE. Ce harnici şi silitori a-ţi fost în implementarea directivelor. Avem premiul 1, poate că primim şi bonus o legiferare a căsătoriilor gay
Mai ai tupeu dl-e prezident să declari că românii nu mai au mândrie naţională şi patriotism. Ruşine! Dar mai mare ruşine nouă fiindcă am ales răul şi din păcate, mi-e greu să o zic dar ne merităm soarta deoarece ne alegem singuri conducătorii pe care- i merităm.
Ce mândrie să mai am când eu fac parte dintr-un popor sinucigaş, obraznic , care uită de Dumnezeu de orice lege divină care a uitat pur şi simplu să IUBEASCĂ, aidoma multor popoare europene şi nu numai, golite de dragoste , cărora li s-a stins VIAŢA.
Ca un fatalism al istoriei, stim să dam cu piatra în baltă de fiecare dată cu acelaşi rezultat constant: ne udăm cu apă clocită spre amuzamentul lumii întregi. Din fericire pentru noi, cred că bravii înaintaşi ai acestui neam mai ard fierbinte în rugăciuni în faţa tronului Sfintei Treimi pentru un răgaz.
Dă le Doamne să ARDĂ oleacă de vreme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spunea