miercuri, 27 mai 2009

Ce caut io p aici?

Doamne ce uscaciune afara si ce pustiu inauntru nostru. Parca niciodata caldura si temperatura ridicata nu au venit asa devreme, inca din mai, dar parca nici uitarea din inimile noastre si indiferenta nu au fost asa mari ca in aceste vremuri
Fara prea multe introduceri, va spun ca pe multi crestini ne doare azi decaderea acestui popor, ignoranta care peste putin timp va naste un popor incult si fara fibra autentica, un popor diluat si dezbracat de trasaturile lui unice in aceasta europa distilata.
Lecturez multe bloguri si site uri ortodoxe pentru ca ma simt si sunt si incerc să trăiesc ortodoxia dar mai arunc un ochi si pe la baietii anti system din toate nu trebuie sa fii mare invatat sa ti dai seama ca lumea "is falling apart" si ca idei vechi in forme noi se lupta iar pentru a conduce abuziv si represiv lumea.
Asa ca m am gandit si io ca tot internautu de azi, atat cat timp mai pot, sa imi dau cu parerea despre lucrurile care ne bulverseaza si ne scandalizeaza totodata in framantarea nebuna a lumii.
Cam asta e treaba!

3 comentarii:

spunea