sâmbătă, 30 mai 2009

Ce va da omul în schimb pentru sufletul său?

Azi am fost intrebat ce as da pentru viaţa vesnică???
Au batut la usa apartamentului si ca niste comercianţi insistenţi,şi-au început afacerea cu viaţa vesnică de parcă ei aveau monopol pe vesnicie!
Şi Dumnezeu mi-a pus în minte răspunsul: nimic! fiindcă deja pentru eternitatea mea se plătise preţ mare: dumnezeiescul Sânge a lui Hristos.
Îmi aduc aminte de această întrebare, însă Hristos era cel care ne întreba:" ce va da omul în schimb pentru sufletul său? "
Mă gândeam apoi, că dacă am avea şi noi: clericii şi credincioşii ortodocşi râvna şi vâna acestori mercenari căpătuiţi pe spatele poporului Sfântului Andrei, atunci poate că România de azi nu ar fi pierdut viaţa veşnică a 18 milioane dintre fii ei avortaţi de 19 ani încoace, şi nici viaţa lor de aici şi că poate Dumnezeu nu şi-ar fi întors Harul de la noi pe bună dreptate.
Zilele trecute am botezat şi ieri am petrecut spre veşnicie un suflet nevinovat care trăise în răutaţile noastre doar 8 zile şi am ramas mut la durerea părinţilor lui, neştiind atunci cum să-i îmbărbătez dar acum ştiu că micuţul lor a ajuns ACASĂ.
Şi le spun că, pentru lupta lor dea da viaţă şi nu a o distruge, Dumnezeu nu i va uita, si va compensa durerea de azi cu infinită bucurie dar nu uitaţi că bucuria cea mare a noastră este viaţa împreună cu Dumnezeu care începe de aici. Să ne învă ţăm copii şi să reînvăţăm noi să trăim cu şi în Hristos, atunci vom avea viaţa vesnică.

Mai văd astăzi cum homosexualii şi toţi bolnavii de genul lor, vor să se impună în societatea românească care se luptă azi din răsputeri să scape de " fundamentalisme" să fie o societate modernă " open minded" eliberată de greutăţile "conservatoare" şi "tradiţionaliste"; cum se încearcă eliberarea de sub "tirania icoanelor" lui Hristos şi ni se lasă copii şi tinerii să "aleagă" "icoanele momentului" acestea toate în numele libertăţii omului.
Dacă am ieşit din epoca roşie , avem înainte provocarea epocii ROGVAIV una care cultivând diversitatea, va nivela minţile şi conştiinţele oamenilor, aşa cum nici o epocă nu a reuşit deoarece, evul care începe, va lipsi pe om de Dumnezeu nu prin forţa celor precdedente, ci printr-o manipulare şi perversitate nemaiîntâlnite
Întrebarea iehoviştilor care bateau insistent la uşile de pe scară, a fost un semnal de alarmă că noi lipsim, că Biserica dreptmăritoare e chemată la mărturisire şi aici la bihoreni şi în toată România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spunea