vineri, 7 iunie 2013

Ţara arde....

Credeam  pana nu demult ca ţărişoara asta batută de atatea nenorociri ale istoriei, mai are cat de cat o şansa in era asta "modernă" si "democratica"  contemporană.
Ma crucesc insa de ceva vreme urmarind cu ingijorare cum politicienii noştri vanduti vor sa calce in picioare tot ceea ce stramosii si mai recent tinerii nostri au castigat cu pretul vietilor lor: libertatea, demnitatea, credinţa, unitatea românilor.
In 2007 parca, exultau mulţi atunci cand am intraat in UE cu gandul la avantajele pe care acest lucru le presupunea.
Au trecut 6 ani iar  vedem "avantajele" extraordinare ale unnei decizii istorice  cum s a spus la acea vreme: Romania a ajuns o colonie americano- europeana ,  o ţara second  hand cum a fost catalogata de  baietii de la butoanele UE, o ţara vlaguită, subjugata unui nou imperiu aparent condamnata.
Criza economica mondiala care inca nu a ajuns la apogeul ei ne a facut si mai vulnerabili practic suntem aproape ingenunchiati - APROAPE -
" Scumpii"  nostri conducatori ne au pus in scena de 6 ani si un pic un spectacol jenant dar care ne a facut orbi faţă  de  adevarata vanzare a Romaniei ce se petrece  si in prezent.
Indiferent de partid, politicienii nostri ca niste vrednici urmasii ai sistemului ce i a nascut,  au reusit timp de 23 de ani, prin rotaţie, sa şi aduca patria pe patul de moarte.
 Odata cu aderarea la UE, au devenit mai lacomi, mai obedienti noilor stapani si ordinelor de la Bruxelles, transformandu-se in niste odiosi asasini ai propriei ţari.
Evenimentele recente limpezesc atat de clar marginea prapastiei  la care am ajuns.
Unicul liant ce a tinut unitatea romanilor dintotdauna  a fost si din fericire inca ramane  Ortodoxia . Au inteles treaba asta toti dusmanii acestei ţari si de aceea au pornit cuptoarele in care sa topeasca credinţa stramoseaca sa diluieze esenţa acestui popor.
Basescu de ceva vreme ne tot arunca momeala modificarii Constitutiei, aberatia regionalizarii, şi face pe victima cand de fapt el si cu Ponta cu UDMR si cu somnambulul de Crin sunt aceeasi Marie care si schimba diabolic si pervers de repede palariile
Vine Ponta de la Bruxelles cu ordinele setate pe fast& foward ; recunastem repede Kosovo, ii legalizam pe acesti bieţi betegi mental si ontologic gay, federalizam Romania
Fratilor asta se numeste tradare de tara, lepadare de Dumnezeu si de neamul romanesc. Cred ca martirii acestui pamant s-ar  intorce in morminte cum spune o vorba pe la noi  daca ar vedea ce urmasii lor au ajuns sa "infăptuiasca"

1 Recunasterea statului malign kosovo ar insemna ca Romania e de acord cu acest precedent contra naturii natiunii sarbe pe care binevoitorii  din UE l-au creat ca o premisa pt disolutia teritoriala si nationala a altor state raportata la situatia din ce in ce mai incordata din Covasna  si Harghita nucleul maghiarimii din Romania.
Modificarile ce se vor Constituţie precum si mult trambitata regionalizare de fapt vor fi pasi hotaratori in apropiata dezmembrare a statului roman national si independent. 
Istoricul Petre Ţurlea afirma in Cotidianul ca “Kosovo va fi un precedent pentru Transilvania!”  
Mai departe declara

"Treaba este forţată după câte ştiu eu pentru că există o înţelegere între guvernul Ponta şi UDMR. În orice condiţii s-ar face regionalizarea – ştiţi că se discută; 8-10-20 de regiuni – ea înseamnă începutul disoluţiei statului naţional-unitar român. Deci, după regionalizare sunt posibile o sumedenie de lucruri, se poate face mult mai uşor federalizarea. După federalizare se poate realiza foarte uşor o secesiune a unei regiuni, deci chestia cu autonomia rămâne undeva în urmă, pentru că ţelul UDMR va fi realizat altfel.

În relaţia noastră cu Uniunea Europeană cine a avut de câştigat până acum? Sau a avut România ceva de câştigat până acum? Şi banii aceştia despre care se spune că vin de la UE…România dă ea nişte bani şi primeşte mai puţin decât dă. S-au pus atât de multe condiţii pentru banii pe care-ar trebui să- primim încât să nu poată fi îndeplinite. Noi finanţăm, în ultimă instanţă, Uniunea Europeană. Şi pentru a intra în această Uniune vestită am dat tot; finanţele, bogăţiile subsolului, totul, totul, totul...Şi-acum suntem trataţi exact ca o colonie. Vă amintiţi în 2012 cum au venit pe rând – era pelerinaj!- diverşi fruntaşi europeni şi un bezmetic de american, care-au bătut cu pumnul în masă că şapte milioane şi jumătate de români nu au dreptul să voteze împotriva domnului Băsescu şi că acesta trebuie să rămână? Şi guvernanţii de la noi, alianţa aceasta care a pregătit extrem de prost referendumul a lăsat capul în jos frumos şi astăzi am ajuns la statutul de colonie americană. S-a protestat vehement împotriva unor măsuri luate de PDL privind aurul, gazele de şist şi altele. Şi actualul guvern care atunci protesta dă tot! Dar acum le dă el nu le dau alţii."

Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/06/05/petre-turlea-regionalizare-disolutia-statului-roman-kosovo-precedent/ )


2. Eliminarea definitiei familiei traditionale din noua Contitutie, pedepsirea prin lege a dicriminarii pe criterii de orientare sexuala  este prin insasi natura ei o initiativa discriminatorie fata de majoritatea normala a acestui popor. Lobby ul gay devine la nivel mondial tot mai puternic, a cucerit America si Ue iar noi se pare ca trebuie sa aprobam fara impotrivire directivele acestor deviaţi
Cred ca de aceea Biserica a devenit in ultima vreme tinta atator atacuri media murdare, incercandu- se discreditarea slujitorilor BOR.
Pozitia de nestramutat a Bisericii privitoare la homosexualitate, prostitutie, droguri etc si toate devierile naturi umane aceste adevarate plagii pe care omul modern le-a generat in ruperea sa de Creator, DERANJAZA!
In fata tavalugului secularismului si a neo paganismului sec. XXI , Ortodoxia a ramas ultimul bastion de aparare , ultima oaza de normalitae de aceea tunurile sunt fixate pe noi si nu numai sa ne uitam la sarbi la greci , suntem asaltati pa rand pe diferite fronturi
Hristos nu mai are loc in viata omului globalizat, setat pentru a munci pentru bunastarea bogatilor lumii, spalat pe creier mai rau decat au reusit comunistii sau nazistii.
Aparent suntem la mana lor.... dar sa nu uitam : cu noi este Dumnezeu  pana la sfarsitul veacurilor
SA NU PIERDEM NADEJDEA SI MAI ALES CURAJUL!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

spunea